logga

  • gulstuga gustavsvik
  • gronstuga
  • terrassen
  • interior stuga
  • sovrum stuga

Boka boende

Stugor med egna träterasser för sköna stunder

8-bäddsstugor

På området finns 24 parbyggda 8-bäddsstugor med självhushåll. Stugorna är byggda i en vacker naturskön omgivning med egna träterasser som vetter mot havet. I Visby Gustavsvik kan familjen och vännerna umgås i avkopplande miljö med närhet till stadens utbud. Från stugorna är det 50-100 meter till havet och stranden där man kan njuta av svalkande dopp och en fantastisk solnedgång.

Nyrenoverade stugor! Under vintern har stugorna närmast havet genomgått en totalrenovering med bla nytt kök med diskmaskin och större kyl/frys.

De parbyggda 8-bädds stugorna har öppen planlösning med kombinerat kök och allrum med TV. Köket är fullt utrustat för självhushåll med spis, ugn, mikro, kyl/ frys, kaffebryggare och vattenkokare. Dusch och wc i varsitt separat rum. Fyra sovrum med 2 enkelsängar i varje sovrum. Varje stuga har tillgång till fri Wi-Fi, inloggning finns att hämta i receptionen. Till varje stuga hör en härlig möblerad träterass för sköna dagar. Våra 8-bädds stugor är 64 kvm och ett trevligt boendealternativ för två familjer som vill semestra tillsammans.

8-bäddsstuga Terass mot havet stugområde Allrum Allrum/kök festival05 Solnedgång Allrum/kök karta
Klicka på fotot för förstoring.

6-bäddsstugor

På området finns också 4 äldre stugor bevarade. Stugorna ligger närmast havet där varje stuga är 30 kvm och utrustad för självhushåll. Kyl/frys, elplattor, mikro, kaffebryggare, vattenkokare. 6 bäddar i 3 sovalkover med draperi med en våningssäng i varje alkov. Dusch/wc och TV. Till varje stuga hör en möblerad uteplats. I dagsläget är Wi-Fi begränsad men arbete pågår för att få den bättre. Under tiden hänvisar vi till surfzonen i och runt receptionen.

festival02 festival03 festival06    
Klicka för större foto.

Alla stugor i Visby Gustavsvik är rökfria och i vissa av stugorna är husdjur välkomna. När man hyr en stuga ingår inte sänglinne och handdukar men kan beställas vid bokningstillfället för 200 kr/set. Även slutstädning ingår inte utan kan beställas vid bokningstillfället 1200 kr per 6-bäddsstuga och 1500 kr per 8-bäddsstuga (obs! ej diskning).

För de som vill aktivera sig finns det sportutrustning som fotboll, volleyboll, brännboll, kubb m.m. att låna i receptionen och runt anläggningen finns fina naturstigar som Hälsans stig och motionsspår. Promenera eller ta en cykeltur via Strandpromenaden längs med havet (4-5 km) in till Visby stadskärna.

Stugorna är öppna för boende maj - september.

Visby Gustavsvik | Gustavsviksvägen | 621 51 Visby  | Tel bokning: 0498-201260 | Tel reception: 0498-201269
Drivs av GotlandsResor  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   visbygustavsvik.se    gotlandsresor.se