logga

  • gulstuga gustavsvik
  • gronstuga
  • terrassen
  • interior stuga
  • sovrum stuga

Boka boende

Stugor med egna träterasser för sköna stunder

8-bäddsstugor

På området finns 24 parbyggda 8-bäddsstugor med självhushåll. Stugorna är byggda i en vacker naturskön omgivning med egna träterasser som vetter mot havet. I Visby Gustavsvik kan familjen och vännerna umgås i avkopplande miljö med närhet till stadens utbud. Från stugorna är det 50-100 meter till havet och stranden där man kan njuta av svalkande dopp och en fantastisk solnedgång.

De parbyggda 8-bädds stugorna har öppen planlösning med kombinerat kök och allrum med TV. Köket är fullt utrustat för självhushåll med spis, ugn, mikro, kyl/ frys, kaffebryggare och vattenkokare. Dusch och wc i varsitt separat rum. Fyra sovrum med 2 enkelsängar i varje sovrum. Varje stuga har tillgång till fri Wi-Fi, inloggning finns att hämta i receptionen. Till varje stuga hör en härlig möblerad träterass för sköna dagar. Våra 8-bädds stugor är 64 kvm och ett trevligt boendealternativ för två familjer som vill semestra tillsammans.

8-bäddsstuga Terass mot havet stugområde Allrum Allrum/kök festival05 Solnedgång Allrum/kök karta
Klicka på fotot för förstoring.

6-bäddsstugor

På området finns också 4 äldre stugor bevarade. Stugorna ligger närmast havet där varje stuga är 30 kvm och utrustad för självhushåll. Kyl/frys, elplattor, mikro, kaffebryggare, vattenkokare. 6 bäddar i 3 sovalkover med draperi med en våningssäng i varje alkov. Dusch/wc och TV. Till varje stuga hör en möblerad uteplats. I dagsläget är Wi-Fi begränsad men arbete pågår för att få den bättre. Under tiden hänvisar vi till surfzonen i och runt receptionen.

festival02 festival03 festival06    
Klicka för större foto.

Alla stugor i Visby Gustavsvik är rökfria och i vissa av stugorna är husdjur välkomna. När man hyr en stuga ingår inte sänglinne och handdukar men kan beställas vid bokningstillfället för 200 kr/set. Även slutstädning ingår inte utan kan beställas vid bokningstillfället 1200 kr per 6-bäddsstuga och 1500 kr per 8-bäddsstuga (obs! ej diskning).

För de som vill aktivera sig finns det sportutrustning som fotboll, volleyboll, brännboll, kubb m.m. att låna i receptionen och runt anläggningen finns fina naturstigar som Hälsans stig och motionsspår. Promenera eller ta en cykeltur via Strandpromenaden längs med havet (4-5 km) in till Visby stadskärna.

Stugorna är öppna för boende maj - september.

Visby Gustavsvik | Gustavsviksvägen | 621 51 Visby  | Tel bokning: 0498-201260 | Tel reception: 0498-201269
Drivs av GotlandsResor  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   visbygustavsvik.se    gotlandsresor.se