logga

Bra att veta om Visby Gustavsvik

Boendeanläggningen är öppen april - oktober.

Bokning tel: 0498-201260
Reception tel: 0498-201269

I receptionen kan du hyra cykel, köpa ett mindre sortiment av mejerivaror, godis, glass, läsk, tidningar med mera. Under högsäsong kan du också köpa färska frukostfrallor på morgonen.
Receptionen är öppen maj-september:

  7 Maj-20 Juni  kl. 07:00-20:00, 
21 Juni-20 augusti kl. 07:00-01:00
21 augusti-30 september kl. 07:00-20:00

Incheckning

Tidigast kl. 15

Bad

Tvärs över vägen från anläggningen finns en långgrund badvik med sandstrand. På stranden finns en lång badbrygga med handikappramp och stege längst ut. Stranden sköts av Region Gotland.

Badrullstol

I samarbete med Region Gotland erbjuder vi kostnadsfri utlåning av badrullstol. Badrullstolen är avsedd för rörelsehindrade och kan endast användas för vistelse vid Gustavsviks bad. Kontakta receptionen så hjälper vi dig. Om du önskar förboka stolen eller kontrollera om den finns ledig, kan du även ringa 0498-201269. Stolen kvitteras sedan ut och återlämnas i receptionen.

Bastu

Som gäst i Visby Gustavsvik kan du basta gratis. Bastun rymmer 8 personer och är öppen för boende gäster. Säg till i receptionen i god tid före om du vill basta så hinner den värmas upp. Bastun kan också abonneras för 400 kr/tillfälle. Bokning görs i receptionen.

Buss

Busshållplatsen hittar du rakt ner från receptionen, vid stranden och vägen (Strandpromenaden) som går längs havet. Sommartid går busslinje 4 mellan Gustavsvik-Östercentrum.

Cykeluthyrning

Från mitten av maj-augusti kan du hyra ett begränsat antal cyklar direkt i receptionen. Vi samarbetar med Gotlands cykeluthyrning i Visby hamn. Vill du vara säker på att få tillgång till en cykel när du kommer till Gotland, kan du förboka en cykel online www.gotlandscykeluthyrning.com

Fritidsutrustning

Brännbollsrack, fotboll, volleyboll, basketboll, kubb m.m. finns för utlåning i receptionen.

Frukost

Frukost serveras i matsalen varje morgon kl. 7-10. För de som bor i våra B&B rum, ingår frukost för övriga kan frukost köpas på plats för 110 kr/person.

Grill

Ett begränsat antal grillar finns för utlåning i receptionen mot en deposition. Innan återlämning skall grillen rengöras och askan tömmas (finns behållare för aska vid sopstationerna på området). Vi uppskattar att du ej använder engångsgrill på uteplatserna. På området finns flera allmänna grillplatser som är fria att använda.

Husdjur

Husdjur är välkomna i ett fåtal rum, stugor och lägenheter mot en avgift på 150 kr/natt. Att du tar med dig husdjur skall meddelas före ankomst. Prata med receptionen om du vill veta mer om vad som gäller för dig med husdjur.

Parkering

På området finns gott om parkeringsplatser och laddstation för el-bil finns. Parkering får endast ske på aviserad plats. Endast ankomst- och avresedagen är det tillåtet att köra fram till stugan för bagagelastning.

Restaurang

Restaurangen är öppen för frukost alla dagar maj-september. Under sommaren är restaurangen även öppen kvällstid juni-augusti.

Sopsortering

I varje stuga/lägenhet finns några sopkärl för sopsortering. Övrig sortering bärs direkt till någon av sopstationerna på området. Vill du inte sopsortera finns det speciella sopsäckar att köpa i receptionen för 100 kr/säcken. Kolla med receptionen var den fyllda säcken skall lämnas.

Städning

För boende i stuga/lägenhet ingår ej städning. Naturligtvis går det bra att beställa slutstädning (ej diskning) senast 2 dagar före avresa i receptionen för 1200 kr per 6-bäddsstuga eller lägenhet och 1500 kr per 8-bäddstuga.

Sänglinne

För boende i stuga/lägenhet ingår ej sänglinnen och handdukar. Det går att beställas vid bokningstillfället eller direkt i receptionen för 200 kr/set. För boende i B&B rum ingår handdukar och sänglinne som bäddas i själv av gästen.

Tvättstuga

Tvättstugan kan bokas direkt i receptionen. Pris per tvätt 100 kr.

Utcheckning

Senast kl. 12 avresedagen. För gäster som har beställt städning sker utcheckning senaste kl. 10.

Wi-Fi

Fri internetuppkoppling gäller på hela området och i boendet. I vissa boenden är den dock begränsad. Vi rekommenderar den fria surfzonen i och runt receptionshuset.

personal

bastu

bastun3

bastu1

breakfast

Visby Gustavsvik | Gustavsviksvägen | 621 51 Visby  | Tel bokning: 0498-201260 | Tel reception: 0498-201269
Drivs av GotlandsResor  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   visbygustavsvik.se    gotlandsresor.se